У Тернополі "Сокіл" провів перший етап відкритого офіційного регулярного чемпіонату міста з "Вуличних тренувань"

У Тернополі "Сокіл" провів перший етап відкритого офіційного регулярного чемпіонату міста з "Вуличних тренувань"

11.07.13 15:39 0 862
7 липня 2013 року молодіжна громадська організація "Сокіл" за підтримки Тернопільської міської організації Всеукраїнського об'єднання "Свобода" провела перший етап відкритого офіційного регулярного чемпіонату Тернополя з "Вуличних тренувань" ("Стріт воркауту").

Показати свої сили на змаганнях приїхали найкращі представники із усіх куточків Тернопільщини, а також Івано-Франківської та Хмельницької областей. Загалом вболівальників тішили своїми показовими виступами близько 100 провідних вуличних спортовців. Родзинкою свята стало те, що вперше на змаганнях призери першого етапу чемпіонату виконали одні з найважчих силових та технічних елементів.

"Молодіжна організація "Сокіл" розвиває здорові спортивні настрої серед молоді. Власне з тією метою ми вперше організували чемпіонат із "Вуличних тренувань" такого високого рівня. Захід відбувся в зовсім иншому форматі, аніж досі, маю на увазі кілька етапів, за підсумком яких визначають кращих "спортовців вулиці", – зазначив організатор змагань, очільник Тернопільського "Сокола" Володимир Петрик.

"Мене приємно вразили виступи хлопців, які завдяки своїм умінням і гарту стали взірцями для сучасної молоді. Таким чином, ми пропагуємо здоровий спосіб життя, і, звичайно, популяризуємо цей вид спорту. Сподіваюся, що чимало людей, які були присутніми на змаганнях, захопилися "Вуличними тренуваннями" ("Стріт воркаутом") і спробують себе у цій цікавій справі. Наша молодь повинна бути сильною, енергійною, творчою та головне – патріотичною, адже за нею майбутнє України", – зазначив керівник Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ