Чернівці: Тротуари ремонтуватимуть не тільки в центральній частині міста

Чернівці: Тротуари ремонтуватимуть не тільки в центральній частині міста

11.07.13 08:53 0 1029
У Чернівцях триває ремонт тротуарів. Наразі вже здійснено роботи на вулицях Коцюбинського та Емінеску, частково замінено тротуарну плитку на ділянці Проспекту Незалежності та вулиці Червоноармійській. Завершуються роботи на розі вулиць Садова-Головна. Хід робіт особисто контролювали секретар Чернівецької міської ради Віталій Михайлішин та директор департаменту житлово-комунального господарства міської ради Дмитро Сірман.

«Цього року у ремонт тротуарів вкладено вже понад мільйон гривень, – зазначив Віталій Михайлішин. – Усі роботи виконуються добросовісно, із використанням якісної плитки та бордюрів. Найближчим часом розпочнуться роботи і на інших вулицях міста. Ми не обмежимося буферною зоною – треба також навести лад і в Садгорі. Попереду ремонт тротуарів на вулицях Підкови і Ткачука. Там роботи проводитимуться на умовах співфінансування. До речі, ми вітаємо ініціативу підприємців, які прагнуть зробити наше місто кращим. Скажімо, до ремонту на вулиці Червоноармійській долучився депутат Чернівецької міської ради, підприємець Степан Ленігевич. Якщо до робіт залучаться підприємці, які мають офіси і магазини, та самі чернівчани, то спільними зусиллями впорядкувати місто вдасться значно швидше».

«У наших найближчих планах – завершення ремонту на ділянці вулиці Головної від вулиці Садової до Соборної площі, – каже Дмитро Сірман. – У тих місцях, де роботи по укладенню плитки виконані з дотриманням норм, ми її не зніматимемо. Замінимо її на проблемних ділянках. Це стосується й інших вулиць центральної частини міста, зокрема вулиці Івана Франка. Однак плануємо ремонтувати не лишень центральну частину міста, а й околиці. Прагнемо організувати роботи таким чином, щоби охопити все місто. Ми прислухались до думок чернівчан і встановлюємо значно якіснішу плитку, аніж та, що була раніше».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Цьогоріч ...
Наступна новина: "Карпати" віддали ще двох ...

КОМЕНТАРІ