Спеціалісти з питань дизайну міського середовища регулярно обстежують рекламні конструкції у Чернівцях

Спеціалісти з питань дизайну міського середовища регулярно обстежують рекламні конструкції у Чернівцях

11.07.13 08:43 0 807
Департамент містобудівного комплексу та земельних відносин інформує про чергове засідання наради щодо діяльності рекламоросповсюджувачів в м. Чернівцях. Виконавчий комітет міської ради обмежив надання дозволів на встановлення зовнішньої реклами в м. Чернівці у зв’язку з перенасиченням рекламними конструкціями.

Таке рішення було прийняте на підставі рішень відповідних комісій із залученням депутатів міської ради та фахівців департаменту. Наголошено на необхідності співпраці над якісним утриманням рекламних конструкцій.

Протягом 2013 року нові дозволи на встановлення рекламних конструкцій не надавались. Відповідні рішення готувались лише щодо переоформлення та продовження терміну дії дозволу на встановлення рекламних конструкцій.

Станом на 01.07.2013 року на території міста встановлено 544 рекламних конструкцій типу “білборд”, 449 рекламних конструкцій типу “сітілайт”, 147 рекламних банера на розтяжках, 136 касетонів, 9 вказівників на опорах, 2 біжучих рядки, 9 аудіо-ретрансляторів та прапорів разом взятих. Постійно ведеться робота по зміні договірних умов в частині дотримання належного стану рекламних конструкцій, відповідних штрафних санкцій та умов розірвання договору. За невиконання, неналежне або несвоєчасне виконання вимог пункту договору про «постійне підтримання рекламних носіїв в належному технічному та естетичному стані. У випадку псування або приведення у непридатність своєчасно проводити їх заміну» рекламорозповсюджувач сплачує Департаменту штраф у розмірі 50% місячної оплати по цьому договору, який нараховується з наступного дня кінцевого терміну визначеного в попередженні».

Також «Департамент має право відмовитись від Договору в односторонньому порядку у випадку несплати Рекламорозповсюджувачем платежів за надані місця розташування рекламних носіїв протягом 2 (двох) місяців підряд та/або після двох попереджень від департаменту в письмовій формі про незадовільний стан зображень, неусунення недоліків визначених в них».

Відділом з питань дизайну міського середовища департаменту щотижнево проводитья обстеження рекламних конструкцій. При виявленні порушень проводиться повідомлення рекламорозповсюджувачів про необхідність терміново привести у відповідність зображення.

На є 13 рекламорозповсюджувачів, яким направлялись листи з вимогою приведення зображень в належний стан. Серед них: ПФ НВП «Комтех-плюс», ТзОВ «Довіра Аутдор», ТзОВ «Наша справа», МПП «Герцог», ТзОВ «Телерадіокомпанія АСС», ПП Бучковський Р.С., ПП Семенко С.В., ТзОВ Ті що виграють, ПП Писаренко С.В., ПП Асмаловський К. С., ПП Варварюк В.П., ПП Плаксій М. М., ТзОв Взуття ЛТД . Це перше попередження. У випадку ще одного попередження, департаментом буде розглянуто питання про розірвання угод.

Звернуто увагу присутніх на несвоєчасну заміну зображень до тематичних свят. Вчасно не проводиться заміна зображень після Державних свят України та пам’ятних дат.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Олексій Балицький: ...

КОМЕНТАРІ