Чернівці: Приймальня Максима Бурбака могла працювати ще з лютого

Чернівці: Приймальня Максима Бурбака могла працювати ще з лютого

11.07.13 08:37 0 825
Саме так у Чернівецькій міській раді прокоментували чергову заяву народного депутата Максима Бурбака про те, що міська рада нібито відмовляється надати йому приміщення під облаштування громадської приймальні.

Нагадаємо, що у лютому цього року виконком міської ради надав цьому народному депутату приміщення по вул. Червоноармійській,77-В/1 площею 33,6 м2. Та він категорично відмовляється від нього, і вимагає, щоб для приймальні йому виділили приміщення по вул. Кобилянській, 5 площею 150 квадратних метрів.

«Згідно п.5 ст.28 Закону України «Про статус народного депутата України» під громадську приймальню органом місцевого самоврядування надається технічно обладнане приміщення для роботи у ньому помічника-консультанта, – пояснює директор департаменту економіки міської ради Світлана Хімійчук. – До прикладу, колишньому народному депутату від «Батьківщини» Петру Гасюку для приймальні було надане приміщення площею майже 19 м2, колишньому народному депутату від СПУ Михайлу Мельничуку – площею 29,3 м2. Нинішній народний депутат Микола Федорук вже уклав договір оренди приміщення за адресою Чапаєва,43 площею 23,3 м2».

На сьогоднішній день у парламенті є 17 депутатів від Буковини, і тільки Максим Бурбак вимагає для себе якихось особливих умов. Міська рада вважає його претензії безпідставними, а бажання отримати приміщення на Кобилянській – особистою зацікавленістю. У питаннях оренди комунального майна міська рада діє виключно у рамках чинного законодавства та в інтересах громади.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ