З 1 липня 2013 року на Закарпатті батьки отримали можливість записати свою дитину в дитячий садок через мережу Інтернет.

З 1 липня 2013 року на Закарпатті батьки отримали можливість записати свою дитину в дитячий садок через мережу Інтернет.

11.07.13 08:17 0 1161
З метою забезпечення права дитини на здобуття дошкільної освіти, спрощення процедури та вільного доступу до інформації реєстрація дітей на чергу в дошкільні навчальні заклади області, що знаходяться у комунальній власності, буде проводитися через мережу Інтернет самостійно – на освітньому порталі Закарпатської області (zakosvita.com.ua), а також на сайтах відділів (управлінь) освітою райдержадміністрацій та міськвиконкомів, дошкільних навчальних закладів.

Система електронної реєстрації створена в рамках інформаційно-освітнього проекту „Електронний дошкільний навчальний заклад”. Її переваги очевидні: зменшення черги, оскільки одну дитину можна буде зареєструвати лише в один заклад, здійснення віртуальної екскурсії дитсадком тощо.

своїх дітей у дитячі садочки уже реєструють батьки міст Ужгорода та Берегова, а до кінця року такі послуги надаватимуть всі дошкільні навчальні заклади області.

Таким чином, батьки отримали можливість через Всесвітню мережу обрати для своєї дитини ті умови для здобуття дошкільної освіти, які сприятимуть розкриттю й інтелектуального потенціалу та творчих здібностей, де талановиті та фахові педагоги забезпечать повноцінний розвиток дітей.

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Буковині у сфері ...

КОМЕНТАРІ