Закарпатці стали частіше вдаватись до послуг фахівців Міндоходів

Закарпатці стали частіше вдаватись до послуг фахівців Міндоходів

11.07.13 08:07 0 875
За останні шість місяців до ДПІ у м. Ужгороді надійшло 38 письмових звернень, що на 6 більше порівняно з аналогічним періодом 2012 року.

Громадяни у своїх заявах намагалися з’ясувати окремі норми чинного податкового законодавства, а також інформували про факти їх порушення.

Окрім того, посадовими особами інспекції протягом першого півріччя цього року проведено 42 особистих прийоми громадян, найактуальнішим питанням яких було отримання податкової знижки на податок з доходів фізичних осіб.

Крім того, ДПІ у м. Ужгороді забезпечує доступ громадян до публічної інформації відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації», який визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб’єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.

Так, протягом січня-червня 2013 року до інспекції надійшло 4 запити щодо такої інформації, на які у встановлений законодавством термін було надано вичерпні відповіді.

Нагадаємо, що звернення громадян та запити на публічну інформацію можна подати за адресою: 88000, м. Ужгород, вул. Духновича, 2, Зал №3 Центру обслуговування платників податків або зателефонувавши за номерами: 44-17-39, 61-71-25.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ