На Хмельниччині міліціонери впродовж доби затримали пасажира таксі, який скоїв напад на водія

На Хмельниччині міліціонери впродовж доби затримали пасажира таксі, який скоїв напад на водія

11.07.13 08:05 0 951
У Хмельницькому водій таксі став жертвою нападу пасажира. Завдяки вчасному інформуванню правоохоронців, нападника вдалося швидко затримати.

Подолянин працював по договору в службі таксі. Того вечора, близько 18.00, таксист чекав своєї черги на замовлення в мікрорайоні Озерна, коли раптом до нього підійшов чоловік середніх років та попросив відвезти його за місто на будівництво. Водій залюбки погодився і вони вирушили в напрямку дороги, що веде на Старокостянтинів.

Коли чоловіки піджали до місця призначення, пасажир попросив дозволу перевдягнутися на задньому сидінні. Водій, не вбачаючи при цьому нічого дивного, дав дозвіл, а сам тим часом дзвонив комусь на мобільний. Зловмисник зазирнув на декілька секунд у свій пакет, аж раптом несподівано дістав предмет, схожий на ніж, і почав вимагати у таксиста гроші. Той, у свою чергу, почав чинити опір. Такий поворот подій дуже розізлив вимагача, і він почав різко завдавати ударів ножем в область спини, зачепивши при цьому легені, шию та інші частини тіла. Молодик від несподіванки встиг голосно закричати і вибігти з машини, нападаючий теж кинувся навтіки у ліс.

На щастя, потерпілий не розгубився, а, можливо, й шоковий стан дався взнаки. Він встиг зателефонувати своєму братові і розповісти про скоєне, при цьому ще й проїхав кілька сотень метрів, діставшись міста.

Через кілька хвилин родич знайшов нещасного без свідомості і якнайшвидше доправив його до Хмельницької міської лікарні. Після кількагодинної операції життю пацієнта вже нічого не загрожувало. Правоохоронці ж , у свою чергу, відпрацьовували різні варіанти події, що сталась, аби встановити особу зловмисника. До пошуків задіяли кілька десятків міліціонерів і майже за добу вони таки встановили за «гарячими слідами» особу, яка вчинила такий жорстокий вчинок. Ним виявився раніше судимий мешканець міста Хмельницького. Згідно частини 2 статті 15 частини 1 статті 115 (замах на навмисне вбивство) Кримінального кодексу України зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення. Окрім того, його перевіряють на причетність до ще одного подібного злочину, скоєного в обласному центрі.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ