Івано-Франківщина: сезон «Літньої бізнес–школи» у літніх таборах розпочато

Івано-Франківщина: сезон «Літньої бізнес–школи» у літніх таборах розпочато

11.07.13 12:24 0 803
9 липня на реалізацію нових соціальних ініціатив Президента України відбулася перша інноваційна виїзна літня бізнес-школа для старшокласників, які перебувають у літніх таборах.

Літо для старшокласників – час оздоровлення та мрій і роздумів про своє місце на майбутньому життєвому шляху. Питання працевлаштування та вибору професії завжди було актуальним і перебуває на особливому державному контролі. Поєднати приємний відпочинок з корисними думками про вибір майбутньої професії старшокласникам, які відпочивають в оздоровчому таборі «Лімниця» с. Вістова Калуського району, допомогли перший заступник директора департаменту освіти, науки, сім'ї, молоді та спорту Володимир Дутчак та спеціалісти Державного підприємства «Івано-Франківський обласний молодіжний центр праці». Говорили про те, як можна уникнути помилок при виборі професії у сучасних умовах ринку праці та заощадити час і кошти при майбутньому працевлаштуванні на роботу, якщо підійти до вирішення цих важливих питань ще перебуваючи за шкільною лавою.

Багато школярів виявили бажання у майбутньому розпочати власну справу – стати підприємцями. Розкрити «секрети» формули успіху в бізнесі, проаналізувати складові цієї формули - особисті якості підприємця, бізнес – ідею та ресурси, що необхідні для ведення підприємницької діяльності, мали змогу присутні під час проведення тренінгового модулю «Літньої бізнес-школи». Тренінг провела для відпочиваючих школярів директор ІФОМЦП Леся Аронець. Найбільш активні його учасники були відзначені подарунками – книжками – буклетами «Цеглинки моєї кар’єри», які містять цінну інформацію про становлення і розвиток бізнесу, а також можуть суттєво допомогти при виборі молодими людьми професії підприємця .

Наступні виїзні заходи «Літньої бізнес-школи» плануються для відпочиваючих старшокласників, які оздоровлюються у таборах Галицького та Долинського районів, протягом липня місяця.

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ