В Івано-Франківській області коломийським Центром обслуговування платників податків надано понад 8 тисяч послуг

В Івано-Франківській області коломийським Центром обслуговування платників податків надано понад 8 тисяч послуг

11.07.13 08:55 0 844
Протягом першого півріччя поточного року послугами центру скористалися близько 1300 платників податків, яким надано 8247 адміністративних, консультаційних, інформаційних та інших послуг, необхідних для ведення бізнесу.

Найбільша частина послуг - 78 відсотків стосувались видачі реєстраційних номерів облікової картки платника податків – 3216; довідок та дозвільних документів - 1931; послуг з реєстрації книжок за розрахунковими операціями та книг обліку доходів і витрат – 1452. Решта – 22 відсотки стосувалися роз’яснень щодо сплати місцевих податків та зборів, податку на доходи з фізичних осіб, податку на прибутку, податку на додану вартість, оподаткування ресурсних платежів. Фахівцями з початку року надано індивідуальних консультацій з питань практичного застосування окремих норм податкового законодавства – 1648, з них по телефону – 1099.

Для інформування платників податків в Центрі оформлені інформаційні стенди, де можна ознайомитись із важливою податковою інформацією, зразками заповнення заяв, роз’ясненнями податкового законодавства та іншим інформаційним матеріалом. Для вивчення громадської думки про роботу Центру обслуговування платників податків встановлено скриньку для заяв та пропозицій.

За період функціонування Центру, від відвідувачів – лише доброзичливі відгуки. Адже практично весь комплекс послуг – консультації, реєстраційні номери облікової картки платника, довідки, звіти, листи, заяви тощо в одному приміщенні.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ