В Івано-Франківській області затримані в СІЗО спекулюють на подіях у Врадіївці

В Івано-Франківській області затримані в СІЗО спекулюють на подіях у Врадіївці

11.07.13 10:35 0 961
На деяких інтернет-сайтах зв’явилась неправдива інформація про неправомірні дії працівників міліції Івано-Франківського УМВС відносно Олега Гавриліва. У зв’язку з цим, вважаємо за потрібне проінформувати громадськість про наступне.

В січні поточного року працівниками карного розшуку було отримано інформацію про дію групи осіб, які здійснювали квартирні крадіжки на території Львівської та Івано-Франківської областей.

Зловмисники вчинили 17 епізодів крадіжок від чого постраждали значна кількість громадян.

Сам Олег Гаврилів неодноразово опинявся на лаві підсудних не тільки за пограбування, але й за незаконне зберігання та розповсюдження наркотичних засобів .

Під час проведення обшуків за місцем проживання членів злочинної групи, працівниками міліції виявлено речові докази, зокрема майно викрадене з помешкань потерпілих. Слідчими проведено впізнання та судові експертизи, які підтвердили причетність даної злочинної групи до вчинення крадіжок. Крім цього, в присутності захисників затримані повністю визнали свою вину у вчиненні інкримінованих їм злочинів. На разі матеріали кримінального провадження направлені до суду.

При доставці затриманих осіб у відділ міліції та слідчий ізолятор їх було оглянуто медиками, які не виявили тілесних ушкоджень. Інформація про начебто побиття працівниками міліції затриманих не відповідає дійсності, а свідчить про те, що особи, які вчинили злочини намагаються ухилитися від правосуддя, спекулюючи громадською думкою з приводу подій у Врадіївці.

Варто зазначити, що працівники міліції стоять на захисті прав громадян. Зупинили злочинну діяльність ОЗГ, захистивши інших пересічних громадян.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Желіховський: ...
Наступна новина: За сприяння Ірини Сех діти ...

КОМЕНТАРІ