Волинь жнивує

Волинь жнивує

11.07.13 08:59 0 1014
Волинь починає жнивувати. Перші снопи було скошено в рамках свята переджнив’я та Дня поля в селі Колона Іваничівського району. На базі току ТзОВ «П’ятидні» відбулась нарада-семінар з організації жнивної кампанії 2013 року. Участь у її роботі взяли: заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олександр Сень, голови облдержадміністрації Борис Клімчук та облради Володимир Войтович, заступник голови ОДА Віталій Карпюк, голови РДА та рад, начальники управлінь агропромислового розвитку РДА, міські голови, керівники державної інспекції сільського господарства та представники сільськогосподарських підприємств краю.

Керівник сільськогосподарського підприємства «П’ятидні» Валерій Діброва запросив присутніх оглянути поля з посівами кукурудзи, цукрових буряків, сої та ріпаку.

Комбайни в полі розпочали обмолочувати озимий ячмінь та ріпак, а голова облдержадміністрації Борис Клімчук привітав усіх зі святом переджнив’я. Керівникам аграрних підприємств краю він побажав високих врожаїв та успішного збуту намолоченого зерна.

Під час наради усі райони області на виставці презентували короваї та хлібопекарські вироби, а також продукцію бджільництва.

Учасники семінару-наради впродовж дня також ознайомились із матеріально-технічною базою та продукцією власного виробництва ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» у селі Дерно Ківерцівського району. Тут вони також оглянули виставку техніки, вузлів та агрегатів, які виробляють на ТзОВ «Захід-Агросервіс плюс». А на державному підприємстві «Луцький КХП №2» Держрезерву України їх ознайомили із умовами роботи та наданням послуг, а також презентували виставку власної продукції та техніки.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Культура і мистецтво ...

КОМЕНТАРІ