В Луцьку відбулася виїзна нарада з благоустрою водоохоронної зони річки Сапалаївка

В Луцьку відбулася виїзна нарада з благоустрою водоохоронної зони річки Сапалаївка

11.07.13 10:51 0 786
Відбулася виїзна нарада з благоустрою водоохоронної зони річки Сапалаївка від вулиці Задворецької до гуртожитків на вулиці Клима Савура за участю першого заступника голови міської ради Святослава Кравчука, спеціалістів департаменту ЖКГ, управління містобудування та архітектури, капітального будівництва, відділу муніципальної дружини, екології, КП «Луцьке електротехнічне підприємство – Луцьксвітло», КП «Луцькводоканал», КП «Луцькмістобуд», Державної інспекції сільського господарства у Волинській області, ТзОВ «Стир-Агробуд», ПАТ «Луцьксантехмонтаж №536», ПП «Майтім», ПО «Спецпроект», Луцького вищого професійного училища будівництва та архітектури.

Святослав Кравчук подякував усім, хто здійснює благоустрій у прибережній зоні річки Сапалаївка, та підприємцям, за кошти яких виконуються роботи. Він визначив обсяги робіт, які потрібно виконати першочергово до Дня незалежності України. «На сесії міської ради було прийнято відповідне рішення щодо земельних питань. Потрібно братися до подальшої роботи», – зазначив він.

Радник міського голови Борис Сорока довів до відома учасників наради конкретні терміни виконання робіт щодо облаштування підпірної стіни вздовж житлового будинку №49 на проспекті Волі, спортивного майданчика на схилах річки Сапалаївка біля гуртожитків, де потрібно покласти бруківку, встановити необхідний спортивний інвентар. Також у цьому районі будуть засіяні газони травою, висаджено декоративні зелені насадження тощо.

Йшлося про завершення робіт з поглиблення русла річки Сапалаївка, від пішохідного мосту, що веде до гуртожитків, до першого мосту вище за течією, укріплення берегової лінії. До середини серпня планується завершити роботи з реконструкції і повного оновлення пішохідного мосту («Міст закоханих») і встановлення перил та кованих конструкцій мосту, а також його освітлення. Будуть облаштовані бігові та велосипедні доріжки, павільйони для катання на роликах, дитячий майданчик. Учасники наради оглянули береги річки, де будуть виконуватися названі роботи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Тур де Франс-2013. Кріс ...

КОМЕНТАРІ