У Волинській області платники податків Ковельщини та Турійського району поповнили бюджет на 105,1 мільйона гривень

У Волинській області платники податків Ковельщини та Турійського району поповнили бюджет на 105,1 мільйона гривень

11.07.13 08:35 0 775
Саме така сума надійшла до Зведеного бюджету України від платників податків, що перебувають на обліку в Ковельській ОДПІ, протягом січня-червня цього року. За словами члена комісії з проведення реорганізації Ковельської ОДПІ – заступника начальника інспекції Світлани Сулік це на 12,1 мільйона гривень більше. Тобто, динаміка наповнення зведеного бюджету платниками податків Ковельщини та Турійського району – плюс 13 відсотків до відповідного періоду минулого року.

Зокрема, до державного бюджету платниками податків, які працюють на території обслуговування Ковельської ОДПІ, сплачено 33,1 мільйона гривень, що на 8,5 мільйона гривень більше, ніж торік.

До місцевих бюджетів м. Ковеля, Ковельського району та Турійського району в січні –червні 2013 року надійшло 72 мільйони гривень, в тому числі: податку на доходи фізичних осіб – 49,7 мільйона гривень, плати за землю -6,7 мільйона гривень, єдиного податку – 6 мільйонів гривень. Загалом місцеві скарбниці на території обслуговування Ковельської ОДПІ отримали на 6,5 відсотка коштів більше аналогічного періоду попереднього року.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Івано-Франківщина: у ...

КОМЕНТАРІ