19 тисяч жінок Львівщини з початку 2011 року отримали звання «Мати-героїня», – Б.Матолич

19 тисяч жінок Львівщини з початку 2011 року отримали звання «Мати-героїня», – Б.Матолич

11.07.13 08:33 0 761
10 липня, перший заступник голови Львівської ОДА Богдан Матолич і Львівський міський голова Андрій Садовий вручили почесні звання «Мати-героїня» 81 львівській матері, які народили та виховали до восьмирічного віку п’ятьох і більше дітей.

Зокрема нагородили матерів 5 дітей – 59 осіб, матерів шести дітей – 14 осіб, матерів семи дітей – двоє осіб, матерів восьми дітей – троє осіб, матерів дев’яти дітей – двох осіб та матерів десяти дітей – одну особу.

Богдан Матолич наголосив, що із 2011 року на Львівщині почесне звання «Мати-героїня» отримали 19 тисяч жінок.

«Є спеціальний указ Президента України, згідно із яким присвоюються такі звання. Їх у Львівській області багато, і це правильно, адже ви заслуговуєте на ці почесні звання», – зазначив Богдан Матолич.

Він також додав, що діти матерів підуть правильною дорогою у житті. «Ми переконались у теплі ваших рук, тому не маємо жодного сумніву, що ви правильно виховаєте своїх дітей і вони підуть правильною дорогою. Справді, це звання супроводжується відповідними соціальними виплатами і уже з початку цього року із обласного бюджету матерям-героїням виплачено 24 мільйони гривень. Проте ми не рахуємо цих грошей, адже вони ідуть в інтелект і розвиток нашої держави», – зазначив Богдан Матолич.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Чернівцях чиновник ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ