Львівщина: на Сколівщині правоохоронці затримали 35-річного чоловіка, який до смерті побив пенсіонера

Львівщина: на Сколівщині правоохоронці затримали 35-річного чоловіка, який до смерті побив пенсіонера

11.07.13 09:33 0 845
Наприкінці червня до чергової частини Сколівського райвідділу міліції надійшло повідомлення від лікаря Сколівської ЦРЛ. Чоловік повідомив, що у реанімаційне відділення бригада швидкої допомоги привезла двох 73-річних місцевих мешканців району із травмами голови.

«На місце події одразу виїхала слідчо-орперативна група, правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження пенсіонери отримали внаслідок побиття» - розповів Ігор Малькович, начальник Сколівського РВ ГУ МВС України у Львівській області.

У ході перевірки правоохоронці з’ясували, що того дня обоє пенсіонерів йшли сільською дорогою, вони побачили, що їхній 35-літній односельчанин, у стані алкогольного сп’яніння, викрикує посеред дороги. Дідусі зробили чоловіку зауваження, попросили буди тихіше, адже вже пізно і люди сплять. Однак перехожого це обурило і він жорстоко побив пенсіонерів. Один із потерпілих наступного дня помер у лікарні.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Зловмисника затримано, наразі він перебуває у слідчому ізоляторі.

ВЗГ ГУ МВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ