У Рівненській області під час пожежі в житловій багатоповерхівці рятувальники  евакуювали 10 мешканців

У Рівненській області під час пожежі в житловій багатоповерхівці рятувальники евакуювали 10 мешканців

11.07.13 08:05 0 1055
10 липня о 09:48 в оперативно-диспетчерську службу Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області надійшло повідомлення про пожежу у дев’ятиповерховому житловому будинку в обласному центрі по вулиці Кавказькій, 13. Вже за декілька хвилин до місця виклику прибули два відділення Державної пожежно-рятувальної частини №1 та оперативно-координаційний центр Головного управління Держслужби.

Рятувальниками було встановлено, що в електрощитових шахтах з 4 по 9 поверхи житлового будинку горять електрокабелі. Внаслідок загоряння виникло сильне задимлення сходових маршів під’їзду. Щоб не допустити отруєння людей продуктами горіння рятувальники провели евакуацію мешканців верхніх поверхів будинку. Одночасно з цим за допомогою порошкових вогнегасників бійці Держслужби швидко ліквідувало загоряння.

Завдяки професійним та оперативним діям рятувальників вдалося швидко та безпечно евакуювати 10 жителів будинку, з яких 4 дітей та не допустити розповсюдження полум’я на оселі рівнян. Наразі причина пожежі та завдані матеріальні збитки встановлюється.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ