У Рівненській області працівники прокуратури, міліції та інших правоохоронних органів повинні спільно мобілізувати зусилля для зміцнення довіри населення

У Рівненській області працівники прокуратури, міліції та інших правоохоронних органів повинні спільно мобілізувати зусилля для зміцнення довіри населення

11.07.13 08:16 0 872
З таким закликом звернувся до підлеглих, а також до присутніх керівників правоохоронних органів під час розширеного засідання колегії прокурор області Василь Присяжнюк.

„Основним індикатором зниження престижу окремих служб правоохоронних органів є те, що серед людей, які переступають закон – є й самі правоохоронці. На жаль, такі випадки, а радше – винятки, є й на Рівненщині”, - зазначив він.

Про те, що рівненські прокурори реагують на порушення з боку правоохоронців, свідчать скеровані до суду стосовно останніх матеріали кримінальних проваджень. У нинішньому році до суду направлено 12 обвинувальних актів щодо злочинів вчинених працівниками УМВС України в області та Головного управління Міндоходів у Рівненській області.

„Правові інструменти, які закладені у кримінальне процесуальне законодавство, у разі застосування їх в повному обсязі, без використання незаконних методів роботи, дозволять правоохоронним органам в очах наших громадян стати правозахисними в повному сенсі цього слова. Тому вимагатиму від усіх правоохоронних органів кінцевого результату, який полягає в довірі до нашої роботи", — підсумував Василь Присяжнюк.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: З 1 липня 2013 року на ...

КОМЕНТАРІ