Олексія Навального у Москві знову затримали і відпустили

Олексія Навального у Москві знову затримали і відпустили

11.07.13 08:56 0 842
Кандидата на мера російської столиці Олексія Навального затримали і відпустили після виходу з будівлі Мосвиборчкому, де він у супроводі своїх прихильників подавав у середу документи як кандидат на посаду мера Москви. Влада визнала це несанкціонованою акцією і почала арештовувати людей. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Це початок нашої чудової виборчої кампанії», – сказав Навальний своїм соратникам, коли його відпустили. Дякую всім! Дякую, що не розійшлися і не кинули мене тут самого! І це призвело до правильних наслідків, і мене відпустили. Давайте так робити з кожним! Один за всіх!», – закликав Навальний, почувши від натовпу відповідь: «І всі за одного!».

Під час прогулянки опозиціонерів по центру російської столиці, в рамках якої Навальний і його прихильники роздавали агітаційні листівки, поліція затримала співробітника передвиборного штабу Навального, члена руху «Солідарність» Миколу Ляскіна. Деякий час активісти не давали поліцейській машині, в яку посадили Ляскіна, виїхати з місця затримання, але потім співробітники поліції все ж поїхали. Сам Ляскін написав у «Твіттері», що його повезли до ВВС «Тверське», не назвавши причини затримання.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинь жнивує

КОМЕНТАРІ