У Тернополі вилучатимуть продукцію, що продається на несанкціонованих ринках

У Тернополі вилучатимуть продукцію, що продається на несанкціонованих ринках

11.07.13 11:59 0 897
На засіданні виконавчого комітету було заслухано інформацію начальника управління торгівлі, побуту та захисту прав споживачів Тернопільської міської ради Богдана Ясеновського щодо ліквідації несанкціонованої торгівлі у Тернополі.

«Найгірша ситуації щодо розквіту несанкціонованої торгівлі у Тернополі на вулицях Митрополита Шептицького, Живова та В. Чорновола, - відзначив Богдан Ясеновський. – Звичайно ми співпрацюємо з міліцією і щодня правоохоронці складають протоколи на правопорушників, але цього недостатньо. Адже тільки міліціонер склав протокол, людина йде на два-три метра і далі починає торгувати. Я пропоную вилучати продукцію, що продається на несанкціонованих ринках і відразу ж скеровувати справу до суду».

Про необхідність вилучення продукції зауважив також і начальник управління муніципальної поліції Сергій Волков.

«Ми згідні вилучати товар, що продається на несанкціонованих ринках, але для цього нам необхідно хоча б ще одна-дві людини з міської ради, які допомагали б у виявленні і фіксації фактів правопорушення, - відзначив Сергій Волков. – Адже мої люди працюють щодня і складають протоколи, але це не діє, адже через годину на тому ж місці з’являються знову люди і починають торгувати».

Міський голова Тернополя Сергій Надал відзначив, що основними порушниками слід вважати не людей похилого віку, що торгують молоком і сметаною, а власників багатотонних автопричепів, які без жодних документів розміщують свої транспорті засоби на проїжджій частині і торгують продукцією незрозумілого походження.

«Буде створено спеціальну комісію, до складу якої увійдуть представники міської ради, муніципальної поліції, санепідемстанції, ветеринарної служби, автоінспекції, що не допустять та у разі виявлення ліквідують місця несанкціонованої торгівлі у місті, - сказав Сергій Надал. – У Тернополі достатньо торгових місць на паспортизованих ринках, тому порушників ми каратимемо – продукцію вилучатиме, а справу передаватимемо до суду, а незаконно встановленні торгові конструкції, такі як автопричепи і так далі – демонтуватимемо».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ