Від початку року на Тернопільщині видано понад 11 тисяч безкоштовних цифрових підписів

Від початку року на Тернопільщині видано понад 11 тисяч безкоштовних цифрових підписів

11.07.13 10:58 0 819
Посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису потрібні для подання звітності та здійснення інших операцій в електронній формі. З понад 11 тисяч ключів майже чотири тисячі отримали юридичні особи, більше п’яти тисяч – фізичні особи-підприємці та понад дві тисячі – фізичні особи, тобто громадяни. Власниками цифрових підписів стало сім тисяч осіб.

Стати власником безкоштовних посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису можна, звернувшись у відділ реєстрації користувачів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОПП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61. Реєстрація користувачів відбувається з понеділка по четвер з 9:00 до 19:30 год., у п’ятницю - з 9:00 по 18:15 год.

Ключі електронного підпису можна отримати і в Чорткові, за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60. До речі, тільки у травні в Чорткові власниками електронних ключів стали 66 осіб, які отримали 106 сертифікатів.

Детальну інформацію щодо режиму роботи, перелік представництв Акредитованого центру, бланки документів, зразки їх заповнення, перелік необхідних для реєстрації документів можна переглянути на офіційному інформаційному ресурсі АЦСК ІДД www.acskidd.gov.ua.

Інформаційно-комунікаційний відділ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівська ...
Наступна новина: Івано-Франківщина: за ...

КОМЕНТАРІ