На Тернопіллі про деталі податкового законодавства - турецьким інвесторам

На Тернопіллі про деталі податкового законодавства - турецьким інвесторам

11.07.13 08:23 0 881
Деталі ведення підприємницької діяльності приватними підприємствами, податкові пільги для іноземних інвесторів – стали центральною темою зустрічі представників Міндоходів та тернопільської міської ради із підприємцями з Туреччини. Адже останні планують створити в нашому місті підприємства з переробки молока та виробництва лакофарбової продукції. А отже, система оподаткування, ставки внесків до пенсійного та фонду соціального страхування, оподаткування податком на доходи фізичних осіб - питання, які неабияк цікавили інвесторів.

Як наголосила під час зустрічі Наталія Венгриняк, завідувач сектору консультаційних послуг Тернопільської ОДПІ Головного управління Міндоходів у Тернопільській області, інспекція дуже позитивно налаштована до співпраці та надання консультацій щодо роз’яснення норм Податкового кодексу України. «Ми завжди готові фахово проконсультувати щодо особливостей оподаткування підприємств з іноземними інвестиціями - сказала Наталя Михайлівна. Це можуть бути як індивідуальні консультації, так і засідання за «круглим столом», семінари, зустрічі».

У своїй підтримці запевнили інвесторів і представники мерії. «Ми готові до співпраці і до створення спільного підприємства, - зазначив на зустрічі Юрій Дейнека, начальник управління стратегічного розвитку міста. – Також готові всіляко сприяти у веденні вашого бізнесу та роз’ясненні особливостей українського законодавства».

Зі свого боку представники турецької делегації у складі 4 осіб подякували за організовану зустріч. Вони запевнили, що після отриманої інформації обдумають, на яких умовах краще організувати підприємство, проаналізують із ким співпрацювати і визначать, яка продукція буде вигіднішою для обраного ними регіону.

«Ми дуже вдячні за прийом, - сказав Мутлу СінМан, директор консультаційної фірми «Бір Інжиніринг», один із членів турецької делегації. – Зараз я буду радитися з колегами, який краще товар тут виробляти, чи це має бути завезена готова продукція чи сировина, як краще організувати роботу і яким чином зареєструвати підприємство.» Він також висловив сподівання на плідну подальшу співпрацю і можливість спілкуватися у листуванні, у випадку виникнення тих чи інших питань щодо ведення господарської діяльності.

Інформаційно-консультаційний відділ Тернопільської ОДПІ

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ