Веллінгтон Нем:

Веллінгтон Нем: "Чув, що чемпіонат України дуже важкий"

11.07.13 10:01 0 866
Новачок донецького "Шахтаря" розповів про передумови свого переходу в команду Ріната Ахметова. Про це повідомило видання "Чемпіон".

Через матчі чемпіонату України півзахисник сподівається пробитися на чемпіонат світу 2014 року, повідомляє офіційний сайт гірників.

"Чув, що чемпіонат України дуже важкий, але "Шахтар" багато разів його вигравав. Тому я і прийняв пропозицію клубу. Дуже вражений базою і стадіоном. Тут просто ідеальні умови для роботи. Містер багато мені радить і, розмовляючи зі мною, пояснює філософію команди. Тренер говорить мені, щоб я не був статичним, більше рухався і допомагав партнерам", - каже Веллінгтон.

"Вважаю за краще граю з флангу, все одно на якому фланзі, і попереду - ближче до нападаючого. Люблю обігравати, люблю виводити партнерів на ударну позицію і люблю забивати сам", - розповідає бразилець.

"Мене вже викликали у збірну, і зараз в чемпіонаті України я намагатимуся грати якнайкраще, щоб знову звернути на себе увагу тренерів національної збірної", - пояснив Нем.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Міський голова підтримує ...

КОМЕНТАРІ