Інваліди I групи загального захворювання, які зареєстровані у м. Львові мають право на доплату з міського бюджету

Інваліди I групи загального захворювання, які зареєстровані у м. Львові мають право на доплату з міського бюджету

11.07.13 07:26 0 1095
Актуально про соціальний захист. За ініціативою управління соціального захисту, з метою посилення соціального захисту інвалідів.

Згідно з рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 18.02.2008 № 84 «Про затвердження Положення про доплату інвалідам І групи загального захворювання, які не мають права на пенсію в органах Пенсійного фонду» інваліди І групи загального захворювання, які зареєстровані у м. Львові (їхні опікуни, піклувальники) та отримують у відповідних відділах соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики державну соціальну допомогу особам, які не мають права на пенсію, та інвалідам відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 2 квітня 2005 року № 261. також отримують щомісячно доплату на період призначення соціальної допомоги у розмірі 50 грн.

Інваліди І групи загального захворювання (їхні опікуни, піклувальники) мають право відмовитися від доплати, повідомивши про це відповідний відділ соціального захисту управління соціального захисту департаменту гуманітарної політики письмовою заявою. При цьому припинення доплати буде здійснюватися з дати подання заяви.

Поновлення виплати доплати у разі її припинення може бути поновлено на підставі нової заяви про поновлення доплати поданої інвалідом І групи загального захворювання (опікуном, піклувальником).

Важливо!: У разі влаштування інваліда І групи загального захворювання, який отримує соціальну допомогу, на повне державне утримання, зміни місця проживання, подання заяви про припинення виплати або його смерті доплата припиняється з першого числа місяця, що наступає за місяцем у якому відбулись події.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ