Міліціонери впродовж доби затримали пасажира таксі, який скоїв напад на водія

Міліціонери впродовж доби затримали пасажира таксі, який скоїв напад на водія

11.07.13 07:32 0 844
У Хмельницькому водій таксі став жертвою нападу пасажира. Завдяки вчасному інформуванню правоохоронців, нападника вдалося швидко затримати.

Подолянин працював по договору в службі таксі. Того вечора, близько 18.00, таксист чекав своєї черги на замовлення в мікрорайоні Озерна, коли раптом до нього підійшов чоловік середніх років та попросив відвезти його за місто на будівництво. Водій залюбки погодився і вони вирушили в напрямку дороги, що веде на Старокостянтинів.

Коли чоловіки під`їжджали до місця призначення, пасажир попросив дозволу перевдягнутися на задньому сидінні. Водій, не вбачаючи у цьому нічого дивного, дав дозвіл, а сам тим часом дзвонив комусь на мобільний. Зловмисник зазирнув на декілька секунд у свій пакет, аж раптом несподівано дістав предмет, схожий на ніж, і почав вимагати у таксиста гроші. Той, у свою чергу, почав чинити опір. Такий поворот подій дуже розізлив вимагача, і він почав різко завдавати ударів ножем в область спини, зачепивши при цьому легені, шию та інші частини тіла. Молодик від несподіванки встиг голосно закричати і вибігти з машини, нападаючий теж кинувся навтіки у ліс.

На щастя, потерпілий не розгубився, а, можливо, й шоковий стан дався взнаки. Він встиг зателефонувати своєму братові і розповісти про скоєне, при цьому ще й проїхав кілька сотень метрів, діставшись міста.

Через кілька хвилин родич знайшов нещасного без свідомості і якнайшвидше доправив його до Хмельницької міської лікарні. Після кількагодинної операції життю пацієнта вже нічого не загрожувало. Правоохоронці відпрацьовували різні варіанти події, що сталась, аби встановити особу зловмисника. До пошуків задіяли кілька десятків міліціонерів і майже за добу вони таки встановили за «гарячими слідами» особу, яка вчинила такий жорстокий вчинок. Ним виявився раніше судимий мешканець міста Хмельницького. Згідно частини 2 статті 15 частини 1 статті 115 (замах на навмисне вбивство) Кримінального кодексу України зловмиснику загрожує до 15 років ув’язнення. Окрім того, його перевіряють на причетність до ще одного подібного злочину, скоєного в обласному центрі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Росія: повстанці ...

КОМЕНТАРІ