Транспортні міліціонери знайшли громадянина та допомогли йому повернутися додому

Транспортні міліціонери знайшли громадянина та допомогли йому повернутися додому

11.07.13 18:41 0 900
32-річний луганчанин за збігом обставин опинився у скрутній життєвій ситуації та не мав можливості повернутися додому. На допомогу прийшли транспортні міліціонери Південної залізниці.

Сталося так, що 32-річний мешканець Луганська після невдалої спроби працевлаштуватися в одній із сусідніх країн, повертаючись додому, опинився на вокзалі ст. Харків-Пасажирський. Не маючи при собі ані грошей, ані засобів зв`язку, чоловік зателефонував рідній сестрі з мобільного телефону одного з незнайомих громадян. Більше ніякого телефонного зв’язку у чоловіка зі своєю родичкою не було.

Галина Миколаївна, отримавши від брата невтішну новину про його становище і місцезнаходження, одразу ж звернулася до співробітників міліції м. Луганськ, які повідомили про цю подію співробітників лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський.

Як повідомив начальник лінійного відділу на ст. Харків-Пасажирський Управління МВС України на Південній залізниці Олександр Таран, працівники лінійного відділу швидко зв’язалися по телефону з сестрою чоловіка, і навіть встановили власника телефону, з якого було здійснено єдиний дзвінок до сестри. Отримавши детальні прикмети зовнішності та інші важливі деталі, правоохоронці негайно розпочали розшук чоловіка.

«На пошуки громадянина було зорієнтовано особовий склад лінійного відділу. В одному з залів очікувань Південного вокзалу співробітники патрульної служби і виявили розшукуваного чоловіка. Він розповів міліціонерам про обставини, в яких опинився після невдалого працевлаштування. Після надання необхідної допомоги він був відправлений додому в м. Луганськ», – розповів Олександр Таран.

Галина Миколаївна щиро подякувала керівництву транспортної міліції на Південній залізниці за чуйність та високий професіоналізм міліціонерів, які швидко розшукали її брата та надали йому допомогу у поверненні додому.

СЗГ УМВС України

на Південній залізниці
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кримчанин допоміг ...
Наступна новина: Особу охоронця, який ...

КОМЕНТАРІ