Міліціонери Маріуполя затримали

Міліціонери Маріуполя затримали "працьовитого" вуличного розбійника

11.07.13 18:53 0 961
Будучи двічі засудженим за скоєння майнових кримінальних правопорушень, 25-річний молодик займався зухвалими розбійними нападами, поки його не зупинили маріупольські оперативники.

Уродженець Волновахи вів подвійне життя в двох населених пунктах, і в обох його сенс існування зводився до злочинних посягань на чуже майно.

Так, перший епізод протиправної діяльності зловмисника був зафіксований ще в січні поточного року. Скориставшись тим, що тривали зимові свята, і можна було частіше, ніж зазвичай зустріти на вулиці людей у ​​стані алкогольного сп'яніння, він вистежував собі жертву. Раптово підійшов до незнайомого чоловіка і почав його бити. Безумовно, опонент напідпитку був нерівним суперником, і тому вуличному нальотчикові вдалося заволодіти ювелірними виробами, грошовими коштами та мобільними телефонами потерпілого.

Таким же чином приїжджий гість відібрав коштовні речі ще одного місцевого жителя курортного міста. Коли розбійник був затриманий співробітниками карного розшуку Іллічівського райвідділу, то намагався вигадати неправдиві версії, щоб ввести правоохоронців в оману. Він визнавав свою провину частково, намагаючись добитися того, щоб правова оцінка, яка буде дана його діям, дозволила тримати відповідь перед Законом за менш жорсткою статтею Кримінального кодексу.

У межах досудового розслідування вдалося встановити, що фігурант має такі ж «гріхи» і в рідному місті. Виявляється, жителі Волновахи також постраждали від розбійних нападів цієї людини.

Наразі відкрито кримінальне провадження за ч.2, ч.4 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України, за що передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 15 років з конфіскацією майна.

ВЗГ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Особу охоронця, який ...
Наступна новина: Житель Івано-Франківщини ...

КОМЕНТАРІ