У Львівському міському терцентрі для літніх людей організовують цікаве дозвілля

У Львівському міському терцентрі для літніх людей організовують цікаве дозвілля

11.07.13 19:18 0 1183
Львів соціальний. Щоденно з понеділка по п`ятницю для львів`ян літнього віку проходять заходи цікавого та пізнавального дозвілля.

Так, 8 липня о 12:00 12 учасників Біблійного гуртка продовжують вивчати притчі Нового Завіту. Зустріч пройшла в центрі денного дозвілля, що на Кирилівській, 3а. Також цього ж дня, для 12 підопічних львівського міського терцентру відбулася духовна зустріч на тему «Господь посеред нас», також приурочена вивченню Святого Письма, яка проходила в приміщенні Храму Святого Климента Папи, що знаходиться за адресою Г. Чупринки, 70.

Відтак, 9 липня о 11:00 10 учасників мали змогу поспілкуватися з психологом на тему: «Людина народжується для успіху. Як реалізувати свої можливості». Також о 12:00, в приміщенні Храму Святого Климента Папи для 10 підопічних львівського міського терцентру відбулись літературні читання за участі поетеси Кіц Марти Анатоліївни, яка доречі також є клієнткою Франківського відділення соціальної допомоги вдома Львівського міського тер центру.

А, вже 10 липня о 12:00 12 учасників в центрі денного дозвілля, що на Кирилівській, 3а, відвідали колективну зустріч та складали свій родовід.

Кожного разу вивчаючи Євангелівські притчі Святого Письма ми можемо більше зрозуміти що нам хотіли ними сказати, наші підопічні після наших зустрічей обговорюють притчу, аналізують її, зідзвонюються та спілкуються між собою. Цілий тиждень живуть цією притчею, а вже наступного тижня ми переходимо до іншої.,— розповіла сестра Анастасія Гій

Нам дуже приємно, що серед наших клієнтів є талановиті люди. Вчора одна з наших підопічних, поетеса, спільно з нашими працівниками провела літературне читання. Також говорили про успіх та про можливості його досягнення. З цікавістю пройшла шня інтерактивна зустріч. При складанні родоводу наші підопічні пригадували свою родину, рід їхніх зайнять, приносили з собою світлини і у вигляді світлин складали свій родовід.

-повідомив директор Львівського міського терцентру Віталій Брославський

Львівський міський територіальний центр соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян, обслуговує понад 2 тис. одиноких львів’ян похилого віку, які отримують різні види соціально-побутових послуг.

Довідка:

Святе письмо – це збірник книг релігійного, історично-повчального змісту, що утворюють Біблію. Святе письмо поділяється на Старий Заповіт і Новій Заповіт.

Про це повідомили у Львівській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ