Чернівці: «Дружать діти на планеті»

Чернівці: «Дружать діти на планеті»

11.07.13 13:10 0 894
Протягом січня-травня 2013 року проходив ІІ Міжнароднийлитовсько-український конкурс дитячих малюнків і фотографій «Дружать діти на планеті». Конкурс проходив під патронатом Міністерства освіти і науки України, Українського державного центру позашкільної освіти. Співорганізаторами конкурсу виступили Міністерство внутрішніх справ України, Міністерство молоді та спорту України, Міністерство освіти і науки Литовської Республіки, Посольство України в Литовській Республіці, Посольство Литовської Республіки в Україні, Литовський центр дітей і молоді, Всеукраїнська та Литовська молодіжна громадська організація «Від серця до серця», Посольства Литовської Республіки в Україні і Посольства України в Литовській Республіці.

Конкурс проходив в трьох номінаціях: «Дружба наших країн», «Я і моє здоров’я», «Я і моя безпека» та двох вікових категоріях: 10 – 14 років; 15 – 20 років.

На конкурс було подано понад 10 тисяч робіт з України та Литви. До фіналу попало біля 3 тисяч робіт. Свої роботи надсилали 7 вихованців фотостудії «Погляд» під керівництвом Миколи Ємельянова. У номінації «Я і моє здоров’я» І місце посіла Мойсова Олександра (гімназія №4) за фотороботу «Займаємось гімнастикою» та ІІІ місце – Пушкова Анастасія (гімназія №4) за фотороботу «Купання на водохрещя».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Спортсмени Прикарпатття ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ