Чернівці: Літо- пора відпочинку та оздоровлення.

Чернівці: Літо- пора відпочинку та оздоровлення.

11.07.13 13:13 0 813
Організація літнього оздоровлення та відпочинку є надзвичайно важливим періодом для відновлення сил, покращення стану здоров`я дітей дошкільного віку.

Влітку всі батьки прагнуть, щоб їхні діти гарно відпочили. Якісний відпочинок можливий не тільки на березі моря чи у бабусі, але оздоровити малечу можна і в дошкільному закладі.

Педагоги ДНЗ №45 розуміють, що збереження здоров`я дітей – є одним із найбільш актуальних і важливих завдань, тому особливу увагу приділяють організації і проведенню літніх спортивних свят і розваг.

Здоров`я – найцінніший скарб, без якого людина не може бути щасливою, успішною, гармонічною із собою та соціумом. «В здоровому тілі – здоровий дух», «Здоровому все здорово», – говорять мудрі народні прислів`я. Саме під таким девізом відбувся День здоров`я у ДНЗ №45 «Мандрівка до королеви Здоров`я», який провела інструктор з фізкультури Ольга Теодорюк. Маршрут подорожі до королеви Здоров`я був насичений цікавими ігровими вправами та доступними перешкодами. Ніби сама природа створила сприятливі умови для виконання різних фізичних вправ: ходьба та біг по вузькій та звивистій доріжці між деревами, під низько опущеними гілками дерев. Кидання шишок, камінчиків у довжину та вверх із різних положень: з-за спини, з-за голови, знизу і т.д. Аби малюки не стомлювались, інструктор з фізкультури змінювала види діяльності: рухливі та малорухливі ігри, фізичні вправи, хороводи, біг, ходьба.

Такі заходи, які проводяться у ДНЗ №45, надовго запам`ятаються малечі цікавими змаганнями, конкурсами, веселими зустрічами з казковими героями.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Платники Рівненського ...
Наступна новина: Урядову академічну ...

КОМЕНТАРІ