Волинська область: внаслідок ДТП загинуло вісім чоловік, з них одна дитина (ОНОВЛЕНО)

Волинська область: внаслідок ДТП загинуло вісім чоловік, з них одна дитина (ОНОВЛЕНО)

11.07.13 13:13 0 959
11 липня о 7:34 на автодорозі М-19 сполученням Луцьк-Ковель в районі села Воля-Любитівська Ковельського району сталося лобове зіткнення двох пасажирських автобусів. В одному з автобусів, який здійснював перевезення громадян Республіки Білорусь на відпочинок до Болгарії у кількості 50 чоловік, з них 40 підлітків віком до 16 років, 8 дорослих та 2 водії. Другий автобус здійснював перевезення пасажирів за маршрутом Луцьк-Шацьк. Наразі загальна кількість пасажирів в автобусі встановлюється.

За попередніми даними, в результаті автопригоди, загинуло 8 чоловік (з них одна дитина – громадянин Республіки Білорусь, 2000 р.н.), 27 чоловік – травмовано. Потерпілих госпіталізували до Ковельської центральної районної лікарні, з них 21 громадянина Республіки Білорусь.

Інших учасників пригоди доправлено до міста Ковеля у санаторій матері та дитини «Турія», де їм надається необхідна допомога.

Для проведення аварійно-рятувальних робіт залучалося два відділення пожежно-рятувальних підрозділів державних пожежно-рятувальних частин №4 та №19. До роботи з постраждалими залучено психологів У ДСНС України у Волинській області.

Обставини ДТП, інформація про загиблих та травмованих уточнюється.

На місці ДТП працює слідчо-оперативна група УМВС, УДАІ УМВС, прокуратури, оперативна група У ДСНС України у Волинській області на чолі із заступником начальника Анатолієм Свірським.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ДАІ Закарпаття на варті ...
Наступна новина: Платники Рівненського ...

КОМЕНТАРІ