Хмельницькі дільничні спіймали чергового крадія

Хмельницькі дільничні спіймали чергового крадія

11.07.13 13:06 0 747
Під час розслідування злочину, пов’язаного з крадіжками майна, працівники служби дільничних інспекторів міліції Зарічанського ВМ Хмельницького міського відділу викрили 25-річного подолянина. Юнак перебував в гостях у малознайомого приятеля та викрав золоті сережки, що належали його подрузі.

Незважаючи на молодий вік, підозрюваний уже мав судимість, пов’язану із крадіжками, тож, сподіваючись на свій «досвід», він таки зміг непомітно привласнити прикраси.

Як з’ясувалося, молодик не мав постійного заробітку, а розкішне життя полюбляв. Та й від легкої здобичі йому важко було відмовитись. Потрапивши до рук правоохоронців, чоловік зізнався у скоєному, а працівники міліції, у свою чергу, знову відкрили стосовно нього кримінальне провадження за статтею 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Наступних 5 років він ймовірно проведе за гратами.

Правоохоронці вкотре звертаються до мешканців краю: будьте уважним. Зважуйте на те, кого і за яких обставин ви запрошуєте до власної оселі. Не залишайте цінних речей на видному місці, бо хтозна кому до вподоби припаде ваше майно.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ