Діти пільгових категорій оздоровляться в одному з куточків Прикарпаття

Діти пільгових категорій оздоровляться в одному з куточків Прикарпаття

11.07.13 13:18 0 798
Питання оздоровлення дітей перебуває на особливому контролі у керівництва Тисменицької районної державної адміністрації. Першочергово послугами оздоровлення забезпечуються діти-сироти та діти, позбавлені батьківського піклування, діти-інваліди, діти з малозабезпечених сімей.

Відповідно до реалізації соціальних ініціатив Президента України 10 липня 2013 року відділом у справах молоді та спорту Тисменицької районної державної адміністрації здійснено відправлення дітей пільгових категорій на оздоровлення до позаміського закладу оздоровлення та відпочинку «Перлина Придністров’я», який знаходиться у с. Михальче Городенківського району.

Протягом 21 дня 6 дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей та діти, які перебувають на диспансерному обліку набиратимуться сил та здоров’я, братимуть участь у різноманітних конкурсах, пізнавальних та розважальних програмах, спортивних змагань.

Нагадуємо, що оздоровча кампанія у Тисменицькому районі проводиться відповідно до Закону України «Про оздоровлення та відпочинок дітей».

З метою ефективного оздоровлення та повноцінного відпочинку дітей районною державною адміністрацією прийнято розпорядження «Про забезпечення у районі організованого відпочинку та оздоровлення дітей влітку 2013 року».

Про це повідомили у Івано-Франківській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ