Львівщина: богдан Матолич зустрівся із представниками ТРЦ «King Cross Leopolis»

Львівщина: богдан Матолич зустрівся із представниками ТРЦ «King Cross Leopolis»

11.07.13 13:33 0 1190
11 липня відбулась ознайомча зустріч першого заступника голови Львівської обласної державної адміністрації Богдана Матолича із представниками торгово-розважального центру «King Cross Leopolis».

На зустрічі були присутні директор департаменту економічного розвитку, торгівлі, інвестицій та промисловості ОДА Денис Шмигаль, власник ТРЦ «King Cross Leopolis» Джанкарло Стейде, директор ТРЦ «King Cross Leopolis» Марія Патер та фінансовий директор ТРЦ «King Cross Leopolis» Наталія Панкевич.

Метою візиту стало знайомство із керівництвом облдержадміністрації та профільного департаменту, налагодження партнерських зв’язків і прямих відносин.

Перший заступник голови ОДА Богдан Матолич відзначив, що «King Cross Leopolis» – це дуже вдалий проект, адже користується великою популярністю серед львів’ян.

Зазначимо, щорічна відвідуваність ТРЦ «King Cross Leopolis» становить 10-11 млн. мешканців та гостей міста.

«Ця частина міста має дуже привабливу перспективу. В регіоні заплановано проведення Євробаскету-2015 та Олімпійська надія-2022, а це, звісно, нові будівельні об’єкти та європейська інфраструктура. ТРЦ «King Cross Leopolis» буде цетром цих подій», – підкреслив Б.Матолич.

В свою чергу власник торгового центру Джанкарло Стейде зазначив, що «King Cross Leopolis» – це найбільш успішний проект, а товарооборот на 1 кв. м. більший, ніж у Києві.

«Ми здивовані купівельною спроможністю львів’ян, бо ті цифри, які ми маємо на не відповідають офіційним даним», – сказав власник ТРЦ «King Cross Leopolis».

Також він повідомив, що у Львові заплановано будівництво ще одного торгово-розважального центру на 20 тис. кв. м, що стане наймасштабнішим ТРЦ на території південно-західного регіону України. На даний час тривають роботи із пошуку інвесторів, зокрема з іноземним капіталом, оскільки українські банки для такої співпраці мають дуже складні умови.

«Найбільша наша проблема – це пошук коштів. Тому ми ще й досі на етапі фінансового аналізу. Українські банківські кредити дуже обмежують нас», – наголосив Джанкарло Стейде.

Водночас Богдан Матолич запевнив гостей, що облдержадміністрація буде надавати їм будь-яке сприяння у веденні бізнесу та підтримуватиме нові проекти. Також керівництво ТРЦ «King Cross Leopolis» може звертатись в облдержадміністрацію за практичною чи організаційною допомогою.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ХІ Європейський тиждень ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ