ХІ Європейський тиждень велотуризму пройде в м. Жовква

ХІ Європейський тиждень велотуризму пройде в м. Жовква

11.07.13 13:30 0 839
Фахівці департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації спільно із Львівською обласною федерацією спортивного туризму взяли участь в офіційному відкритті ІХ Європейського тижня велотуризму та у велозаїзді, що проходить впродовж 7-14 липня 2013 року в м.Івердон-ле-Бейнс (Швейцарська Республіка).

У ІХ Європейському тижні велотирузму беруть участь організації велотуристів із 15 Європейських країн. Цьогоріч велозліт зібрав понад 1500 учасників, значну частину яких склали французька делегація, а також українська – понад 150 учасників.

Основною метою заходу є популяризація велосипедного туризму, ознайомлення велотуристів різних країн із новими регіонами для здійснення велоподорожей та поглиблення контактів між велотуристами з Європи.

Відповідно до підписаного у 2012 році Меморандуму із Львівською обласною державною адміністрацію, ХІ Європейський тиждень велотуризму у липні 2015 році проходитиме в м. Жовква Львівської області.

З метою належної підготовки до проведення вищевказаного заходу, на Львівщині у 2015 році фахівці департаменту міжнародного співробітництва та туризму облдержадміністрації налагодили ділові контакти із організаторами цьогорічного велозліту зі Швейцарської сторони, а також із організаторами Європейського тижня вело туризму – 2010 в Республіці Польща.

У 2014 році захід відбуватиметься в Португальській Республіці, під час якого Львівщина здійснюватиме популяризацію унікальних туристично привабливих місць та можливостей для велотуризму, що сприятиме залученню учасників щорічних Європейських тижнів велотуризму до участі в заході на території Львівської області.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Бізнесу Рівного ...
Наступна новина: Львівщина: богдан Матолич ...

КОМЕНТАРІ