У Львові ВО "Свобода" формує Уряд національної альтернативи

У Львові ВО "Свобода" формує Уряд національної альтернативи

11.07.13 13:24 0 962
Всеукраїнське об'єднання "Свобода" виробило новий формат політичної боротьби – Уряд національної альтернативи, який повинен забезпечити постійний моніторинг діяльности центральних органів виконавчої влади та продукуватиме альтернативні владі пропозиції. Про це 9 липня 2013 року під час прес-конференції у Львові повідомили народні депутати України від ВО "Свобода" Ірина Фаріон та Юрій Михальчишин.

Як розповів націоналіст, альтернативний опозиційний уряд – це стала європейська практика. "Часто з боку влади ми чуємо звинувачення, що ми буцімто лише критикуємо, не пропонуючи альтернативи. ВО "Свобода" виробила новий формат політичної боротьби – Уряд національної альтернативи, який повинен забезпечити постійний моніторинг діяльности Кабінету Міністрів України – як у форматі участи наших представників у засіданні Кабміну, так і у форматі щоденного відстеження нормативно-правових актів, які продукують центральні органи виконавчої влади. Наші експерти оцінюватимуть їх з позиції відповідности чинному законодавству, Бюджетному кодексу, Конституції, національним інтересам нашої держави", – повідомив Юрій Михальчишин.

За словами Ірини Фаріон, для націоналістів прихід у парламент – це не політика, це демонстрація иншого способу життя. "Ми дуже добре розуміємо, що, перебуваючи лише у законодавчій представницькій владі, ми не можемо зреалізувати націоналістичного способу життя в повній мірі. Якщо ми вирішили кардинально змінити ситуацію в країні, ми повинні стати виконавчою владою. На разі в цій іпостасі ми представлені лише у Тернополі, де міський голова – свободівець. І ось перші результати: з одного з найдепресивніших обласних центрів країни Тернопіль перетворився на місто, яке входить до п'ятірки найпривабливіших для інвестицій міст країни, на жаль, на відміну від Львова. Саме тому "Свобода" вирішила створити альтернативний уряд, аби готуватися до найважливішого – до можливости зреалізувати наші законопроєкти з висоти виконавчої гілки влади", – розповіла свободівка.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ