Проект «Дарунок Лелеки»: міцні стосунки у сім’ї з перших днів життя дитини

Проект «Дарунок Лелеки»: міцні стосунки у сім’ї з перших днів життя дитини

11.07.13 13:17 0 957
Долучаючись до впровадження на місцевому рівні нової соціальної ініціативи Президента України щодо розширення мережі центрів матері і дитини та пропагуючи одвічні родинні цінності, опікунська рада обласного перинатального центру спільно з громадською організацією «Латона» протягом липня-вересня реалізовуватимуть на території Житомирщини комплексний сімейний проект «Дарунок Лелеки».

Презентуючи «Дарунок Лелеки» 10 липня під час засідання опікунської ради обласного перинатального центру, голова правління ГО «Латона» Наталія Самчук пояснила, що проект націлений на те, щоб зберегти родинні зв’язки з перших днів життя дітей. «Народити дитину – це дуже складний процес, але виховати її та надати їй дорогу у життя – справа ще важча, адже від цього залежатиме водночас і майбутнє нашої країни. Незважаючи на практично безперешкодний доступ до інформації, сучасні батьки все ж потребують фахових пояснень із перших вуст: як за швидкого темпу життя забезпечувати своїх дітей турботою, не залишаючи їх самотніми», – зазначила Наталія Самчук.

Голова правління ГО «Латона» представила увазі присутніх картину з відбитками долонь дітей і батьків, виготовлену власноруч, що символізує єдність сім’ї. Така хенд-мейд робота, виготовлена всіма членами родини та зокрема подружжям, протягом усього спільного життя засвідчуватиме міцність їхнього союзу та родинних зв’язків.

У рамках реалізації нового проекту ГО «Латона» за підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації також планують у вересні провести святковий захід до Дня батька в Україні.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі молодь ...
Наступна новина: Світова організація ...

КОМЕНТАРІ