Житомирщина: «Школа безпеки» надихнула стати пожежними трьох членів команди

Житомирщина: «Школа безпеки» надихнула стати пожежними трьох членів команди

11.07.13 13:05 0 765
З 1 по 6 липня на навчально-тренувальному полігоні Національного університету цивільного захисту України у селі Фігурівка Харківської області пройшов XIIІ Всеукраїнський збір-змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

Протягом тижня юнаки і дівчата віком від 14 до 18 років з усіх областей України демонстрували свої навички поведінки у надзвичайних ситуаціях тощо.

Нарешті, 6 липня було підбито підсумки змагань. У загальному заліку житомирська команда посіла «золоту середину» – 11 місце. Враховуючи, що минулі роки вище 20-го місця нашим землякам підніматися не вдавалося, можна говорити про прогрес та перспективу на наступні змагання. Бронзу наші земляки отримали за тематичну стінгазету.

І хоча ані медалей, ані призів житомиряни цього разу не привезли, вони сповнені сил та натхненні майбутніми звершеннями. А троє членів житомирської команди – Юрій Голонзовський, В’ячеслав Ковальчук та Максим Тарасюк вирішили присвятити своє подальше життя пожежній справі та мають намір вступити до Ліцею цивільного захисту Львівського державного університету безпеки життєдіяльності.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Хмельницькі дільничні ...

КОМЕНТАРІ