У Рівненській області рятувальниками проведено спільні навчання на елеваторі

У Рівненській області рятувальниками проведено спільні навчання на елеваторі

11.07.13 13:02 0 838
09 липня працівниками Головного управління держслужби з надзвичайних ситуацій у Рівненській області та Державної пожежно-рятувальної частини №19 міста Радивилів проведено навчання на ДП «Радивилівський комбінат хлібопродуктів». Для проведення тактико-спеціальних навчань також було залучено, представників адміністрації даного об’єкту та служби району, зокрема газова служба, правоохоронці, працівники швидкої допомоги та інші.

Метою проведення навчань було практичне відпрацювання способів гасіння пожеж на елеваторах та вдосконалення порядку взаємодії органів управління і сил, які залучаються до оперативного реагування.

Відповідно до тактичного задуму навчань, вогнеборці об’єктового пожежно-рятувального підрозділу розпочали подолання пожежі, яка виникла у елеваторі, але власними силами їм пожежу локалізувати не вдалося. Тому, до місця події додатково було залучено сили рятувальників Держслужби з надзвичайних ситуацій міста Радивилів. Вони, висуваючись на свої позиції, здійснили гасіння вогню від пожежної автоцистерни, за допомогою ручних пожежних водяних стволів. У ході розвідки пожежі також було встановлено, що внаслідок обвалу будівельних конструкцій під завалами залишилась людина. Не гаючи часу рятувальниками оперативно проведено аварійно-рятувальні заходи з використанням пневмо та гідро інструменту, витягнуто потерпілого з-під завалів та надано йому першу медичну допомогу.

По прибуттю карети швидкої допомоги потерпілого передано лікарям. Завдяки оперативним та злагодженим діям сил і засобів умовна пожежа була швидко ліквідована.

По закінченню, керівництвом навчань було зазначено, що спільні тактико-спеціальних навчання проведені у відповідності з вимогами тактичного задуму та дотриманням безпеки праці і поставлені оперативно-тактичні завдання виконані в повному обсязі.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: ООН надсилає до Сирії ...

КОМЕНТАРІ