Найбільш резонансні злочини та події на 11.07.2013 р.

Найбільш резонансні злочини та події на 11.07.2013 р.

11.07.13 19:24 0 1003
Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України надійшло 14809 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 4647 – з ознаками кримінальних правопорушень.

Працівниками Державтоінспекції зафіксовано 523 дорожньо-транспортних пригоди, в яких 31 осіб загинули та 99 травмовано.

У місті Чернівцях у своєму будинку було знайдено мертвою з ознаками удушення 75-річну пенсіонерку. У результаті проведення слідчих дій затримано її 26-річного онука – місцевого жителя, раніше судимого. Попередньо встановлено, що він увечері 3 червня в згаданому будинку під час раптово виниклої сварки задушив потерпілу. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Царичанському районі Дніпропетровської області в результаті проведення слідчих дій затримано 26-річного жителя міста Дніпропетровська. Попередньо встановлено, що він уночі 9 липня в будинку 82-річної пенсіонерки, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки заподіяв смертельні тілесні ушкодження господарці, після чого підпалив будинок (про знайдення тіла повідомлялося 10 липня). За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство).

У Добровеличківському районі Кіровоградської області у своєму будинку було знайдено мертвим з ножовим пораненням ноги 40-річного безробітного, раніше судимого чоловіка. У результаті проведення слідчих дій затримано його 33-річну співмешканку. Попередньо встановлено, що вона вночі 9 липня в зазначеному будинку під час сварки після спільного вживання спиртних напоїв заподіяла смертельні тілесні ушкодження потерпілому. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження).
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівському міському ...
Наступна новина: Кредитні спілки: ...

КОМЕНТАРІ