В Закарпатській області міліція розслідує факт підпалу авто активіста "Дорожнього контролю", але не виключено, що це є спробою провокації

В Закарпатській області міліція розслідує факт підпалу авто активіста "Дорожнього контролю", але не виключено, що це є спробою провокації

12.07.13 09:04 0 757
До чергової частини Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від диспетчера УДСНС в Закарпатській області про те, що біля 5-ї години ранку в Ужгороді на вулиці Легоцького відбулось загорання автомобіля марки «КІА». На місце події одразу ж виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником Ужгородського міськвідділу Євгеном Калитичем, які констатували повне знищення авто. Причини загорання іномарки встановлюють експерти.

Транспортний засіб з державним номерним знаком Словацької Республіки належить громадянину України, який мешкає в місті Ужгород та представляється активістом громадської організації «Дорожний контроль».

Одночасно деякі сайти почали активно повідомляти, що представник ГО «ДК» пов’язує загорання авто із своєю діяльністю. В свою чергу сектор зв'язків з громадськістю УМВС повідомляє, що останнім часом були зафіксовані не поодинокі випадки провокації даної організації до працівників міліції Закарпаття, проте активістам цього руху не вдалося отриманих бажаних для них результатів. Адже правоохоронці діяли виключно в правовому полі та не дали скомпрометувати чесне ім'я міліціонера.

З огляду на те, що знищений автомобіль перебуває на іноземній реєстрації та застрахований відповідним чином - не виключено, що ця подія є також черговою провокацією.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Суд у Москві визнав ...

КОМЕНТАРІ