Волинська область: рятувальники взяли участь у заходах з організації проведення жнивної компанії 2013 року

Волинська область: рятувальники взяли участь у заходах з організації проведення жнивної компанії 2013 року

12.07.13 08:10 0 831
10 липня на Волині під час Свята Переджнив’я – Дня Поля «Дяка Богу за врожай» проведено низку заходів щодо збереження врожаю 2013.

Організовано семінар-нараду участь у роботі якої взяли: заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Олександр Сень, голови облдержадміністрації Борис Клімчук та облради Володимир Войтович, заступник голови ОДА Віталій Карпюк, голови РДА та рад, начальники управлінь агропромислового розвитку РДА, міські голови, керівники державної інспекції сільського господарства та представники сільськогосподарських підприємств краю, а також працівники Управління державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області, Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства та Львівської, Рівненської, Тернопільської областей.

Впродовж дня учасники семінару-наради ознайомились із матеріально-технічною базою та продукцією власного виробництва ТзОВ «Волинь-зерно-продукт» у селі Дерно Ківерцівського району. Тут вони також оглянули виставку техніки, вузлів та агрегатів, які виробляють на ТзОВ «Захід-Агросервіс плюс». У рамках проведення заходів працівники Ківерцівського районного відділу УДСНС України у Волинській області провели відпрацювання оперативного плану пожежогасіння на підприємстві, перевірку протипожежного водопостачання та відпрацювання елементів гасіння умовної пожежі комплексу елеваторів. На державному підприємстві «Луцький КХП №2» Держрезерву України учасників ознайомили із умовами роботи та наданням послуг, а також презентували виставку власної продукції та техніки.

У селі Колона Іваничівського району на базі ТзОВ «П’ятидні» аграрії оглянули поля з посівами кукурудзи, цукрових буряків, сої та ріпаку. Ознайомилися з експозиціями Волинської державної сільськогосподарської дослідної станції, Науково-дослідного центру «Волиньагропродуктивність», Державної інспекції сільського господарства у Волинській області, УДСНС України у Волинській області, Волинської обласної організації Добровільного пожежного товариства та інших установ. На експозиційній виставці працівників ДСНС представлені інформаційні матеріали, пам’ятки з правилами пожежної безпеки під час збирання врожаю, а також засоби пожежогасіння.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: В Закарпатській області від ...

КОМЕНТАРІ