У Волинській області можливістю безкоштовно отримати ключі електронного цифрового підпису в Ковелі скористалися 2203 абонентів

У Волинській області можливістю безкоштовно отримати ключі електронного цифрового підпису в Ковелі скористалися 2203 абонентів

12.07.13 08:25 0 751
За шість місяців 2013 року 2203 абонентів отримали безкоштовні електронні ключі у відділі сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту Міндоходів, що працює у Ковельській ОДПІ. Власниками цифрових підписів стали 1158 осіб.

Зокрема, послугами відділу від моменту відкриття скористалися 178 юридичних осіб, які замовили 961 посилених сертифікатів, а також 1477 громадян та підприємців – фізичних осіб , які отримали 1640 ключів.

В середньому протягом місяця відділ сертифікації ключів у місті Ковелі видає близько 300 безкоштовних електронних підписів.

Як пояснила член комісії з проведення реорганізації Ковельської ОДПІ –заступник начальника інспекції Світлана Сулік, зростання попиту на послугу є прогнозованим, адже все більшої популярності, серед платників податків, набуває можливість електронного звітування.

«Якісний сервіс для платників податків – це основний крок до створення сприятливих умов для розвитку бізнесу та рівних конкурентних умов для кожного підприємця. Одним із таких сервісів є безкоштовна видача ключів цифрового електронного підпису», – наголошує Світлана Сулік.

Довідково: отримати безкоштовно ключі електронного підпису в Ковелі можна за адресою: м. Ковель, вул. С.Бандери,5 приміщення Ковельської ОДПІ 2 поверх каб.206. В разі виникнення запитань телефонуйте за номером 59926, або ж відвідайте сайт Центру сертифікації ключів Інформаційно- Довідкового департаменту Міндоходів за адресою acskidd.gov.ua.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині в одержанні ...
Наступна новина: Під Чернівцями розбився ...

КОМЕНТАРІ