У Волинській області неповнолітнім вихованцям Ковельської колонії нагадали про обов’язок сплачувати податки в майбутньому

У Волинській області неповнолітнім вихованцям Ковельської колонії нагадали про обов’язок сплачувати податки в майбутньому

12.07.13 09:12 0 763
Днями сім неповнолітніх засуджених Ковельської виховної колонії отримали реєстраційні номери облікової картки платника податків. Під час заходів в рамках XХІІ-го Всеукраїнського заочного фестивалю самодіяльної художньої творчості неповнолітніх засуджених “Червона калина” представник Ковельської ОДПІ Ірина Войчук відвідала цей навчально-виховний заклад та поспілкувалася з майбутніми платниками податків.

«Цього разу в гості до вихованців колонії завітали представники органів виконавчої влади району, релігійних та громадських організації, які опікуються неповнолітніми, ветерани пенітенціарної служби, а також батьки засуджених. Така увага до підлітків, котрі з необачності та за браком життєвого досвіду потрапили у складні життєві обставини – найкраща підтримка тим, хто вже у недалекому майбутньому має шанс стати повноцінним громадянином нашої держави», – запевнила Ірина Войчук.

Довідково: святкові заходи в рамках XХІІ-го Всеукраїнського заочного фестивалю самодіяльної художньої творчості неповнолітніх засуджених “Червона калина” за тематикою «125 річниця від Дня народження Антона Семеновича Макаренка». в Ковельській виховній колонії відбулися 6 липня 2013 року.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі голові ОДА ...

КОМЕНТАРІ