На Волині зіткнулися два автобуси - восьмеро людей загинуло (ОНОВЛЕНО)

На Волині зіткнулися два автобуси - восьмеро людей загинуло (ОНОВЛЕНО)

12.07.13 09:57 0 930
Страшна ДТП з трагічними наслідками трапилася на Волині. В результаті зіткнення двох автобусів загинуло вісім чоловік та 31 травмовано.

За попередніми даними, дорожньо-транспортна пригода сталася близько 07:30 на автодорозі між селами Воля-Любитівська та Волошки Ковельського району.

Встановлено, що автобус «Сетра» рухався із міста Ковель на Луцьк, перевозив туристичну групу та зіткнувся із рейсовим автобусом «Еталон», який прямував йому на зустріч. В результаті зіткнення транспортних засобів 4 особи загинуло на місці пригоди, 35 осіб із тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, 4 з яких врятувати не вдалося.

Туристичний автобус перевозив 40 дітей віком до шістнадцяти років та 10 дорослих. Він рухався із Білорусії на екскурсію до Болгарії. Позаду прямував другий автобус із їхньої групи, на очах його пасажирів і трапилася страшна ДТП. У «Еталоні» на момент зіткнення перебувало близько 20-ти осіб.

Діти із Білорусії, котрі отримали незначні тілесні ушкодження, доставлені до Волинського обласного санаторію матері і дитини «Турія», що у місті Ковель. Їм створені всі необхідні умови, з ними працюють психологи.

На місці події перебуває керівництво УМВС та працює слідчо-оперативна група. Обставини трагедії з’ясовуються.

– Відомості про даний факт внесені в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, у результаті чого загинуло двоє і більше осіб. Проведено детальний огляд місця події, призначено ряд експертиз. Згідно зі свідченнями свідків, водій автобуса «Сетра» із невідомих причин виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншим транспортним засобом.

З візитом на Волині також побував віце-прем'єр-міністр України, голова Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, котрий разом із головою Волинської обласної державної адміністрації Борисом Клімчуком відвідав потерпілих у лікарні та дітей у санаторії.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі потрібна ...
Наступна новина: Вийшов з друку 25 номер ...

КОМЕНТАРІ