На Волині зіткнулися два автобуси - четверо людей загинуло на місці події

На Волині зіткнулися два автобуси - четверо людей загинуло на місці події

12.07.13 09:44 0 910
Страшна ДТП з трагічними наслідками трапилася на Волині. В результаті зіткнення двох автобусів загинуло сім чоловік та двадцять сім травмовано.

За попередніми даними дорожньо-транспортна пригода сталася близько 07:30 по автодорозі між селами Воля-Любитівська та Волошки Ковельського району. На місце події виїхала слідчо-оперативна група та керівництво не лише районної міліції, а й УМВС України у Волинській області.

Встановлено, що автобус «Сетра» рухався із міста Ковель на Луцьк, перевозив туристичну групу і раптом зіткнувся із рейсовим автобусом «Еталон», який йшов йому на зустріч. В результаті зіткнення транспортних засобів 4 особи загинуло на місці пригоди, 30 з отриманими тілесними ушкодженнями доставлено до лікарні, 4-ри з яких врятувати не вдалося.

Туристичний автобус перевозив 40 дітей віком до шістнадцяти років та 10 повнолітніх. Він рухався із Білорусії на екскурсію до Болгарії. Позаду прямував другий автобус із їхньої групи, на очах його пасажирів і трапилася страшна ДТП. У «Еталоні» на момент зіткнення перебувало близько 20-ти чоловік.

Діти із Білорусії котрим пощастило вижити у аварії доставлені до санаторію матері і дитини, «Турія», що у місті Ковель. Їм створені усі необхідні умови для адаптації та залучено психологів.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Усі обставини трагедії з’ясовуються.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ