Чернівці: На участь у Петрівському ярмарку подано 514 заявок з 20-ти регіонів України

Чернівці: На участь у Петрівському ярмарку подано 514 заявок з 20-ти регіонів України

12.07.13 09:53 0 912
У Чернівцях уже почали готувати торговельні місця до Петрівського ярмарку, який відбудеться цими вихідними. Намети встановлюються на Центральній та Соборній площах. Біля пам’ятника Шевченкові вже знято паркан – ремонт насосного обладнання і переоблицювання фонтану вже завершено. Працівники «Зелентресту» на клумбі Центральної площі викладають квітами герб Чернівців.

Усім підприємцям, які зголосилися взяти участь у Петрівському ярмарку запропоновано стандартні торгівельні намети світло-бежевого кольору розміром 2х2 метри. Таким чином збережеться стилістична єдність ярмарку і його відповідність атмосфері історичної частини міста.

На даний момент на участь в міському святі «Петрівський ярмарок» отримано 514 заявок з 20-ти регіонів України, у тому числі : з Івано-Франківська, Тернополя, районів Чернівецької області, Львова, Києва, Кіровограду, Хмельницького, Херсона, Донецька, Запоріжжя, Полтави, Рівного, Одеси, Волині (Луцька), Дніпропетровська, Черкас, Новоград-Волинського (Житомирської області), Вінниці, Чернігова, автономної республіки Крим.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівному міліціонери ...

КОМЕНТАРІ