Чернівці: У міській раді вітали поважного ювіляра

Чернівці: У міській раді вітали поважного ювіляра

12.07.13 09:09 0 893
11 липня, у примішенні Чернівецької міської ради з почесним ювілеєм – 80 річчям вітали Заслуженого діяча науки і техніки України, головного наукового співробітника кафедри фізики напівпровідників і наноструктур, професора, доктора фізико-математичних наук Іларія Михайловича Раренка.

Поважного ювіляра привітав заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради Олександр Паскар та вручив йому за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток освіти і науки та з нагоди 80-річчя від дня народження Почесну грамоту виконавчого комітету Чернівецької міської ради та пам’ятні суверніри. Також ювіляра вітали представники Чернівецької обласної державної адміністрації, Чернівецької обласної ради та Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.

Ювіляр був зворушений таким виявом уваги і поваги, висловивши сподівання, що місто Чернівці і надалі залишатиметься одним з найбільших наукових центрів Буковини.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці затримали ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ