На Львівщині виявлено 9 мінометних мін часів ВВв

На Львівщині виявлено 9 мінометних мін часів ВВв

12.07.13 13:32 0 861
10 липня о 14:55 до оперативно-коордиційного центру ГУ ДСНС у Львівській області надійшло повідомлення про те, що в лісі поблизу с. Підгірці Бродівського району виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів Великої Вітчизняної війни.

Ще на одну небезпечну знахідку натрапили в лісі поблизу с. Хильчиці Золочівського району, повідомлення про яку надійшло рятувальникам о 16:30. В цьому місці виявлено 7 предметів ззовні схожих на мінометні міни часів ВВв.

О 17:47 на пульт оперативно-диспетчерської служби Головного управління ДСНС Львівщини надійшло повідомлення, що в с. Річки Жовківського району виявлено предмет ззовні схожий на мінометну міну часів ВВв.

За фактами виявлення боєприпасів повідомлено правоохоронні органи та подано заявку на вилучення й знешкодження боєприпасів.

Окрім цього, о 10:00 надійшло повідомлення, що в с. Циків Буського району під час проведення земляних робіт було виявлено предмет ззовні схожий на артилерійський снаряд часів ВВв. За фактом повідомлення, на місце події прибула оперативна група рятувальників, які в ході обстеження встановили, що виявлений предмет являється уламком від артилерійського снаряду і є вибухобезпечним.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ