У Львівській області стрийські свободівці клопотатимуть про збільшення фінансування для басейну в Угерсько

У Львівській області стрийські свободівці клопотатимуть про збільшення фінансування для басейну в Угерсько

12.07.13 11:18 0 899
11 липня 2013 року депутат Стрийської районної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Мар'ян Берездецький та депутат Стрийської міської ради свободівець Василь Пронів оглянули басейн в селі Угерсько Стрийського району. Басейн, яким керує депутат Стрийської районної ради від ВО "Свобода" Мирослав Любас, користується популярністю в жителів району, тут тренуються школярі зі Стрия, з міст і сіл району, однак зараз заклад потерпає від недофінансування.

За словами Мар'яна Берездецького, цього року фінансування на утримання басейну з районного бюджету урізане на 200 тисяч гривень, причому це сталося тоді, коли гостро постала необхідність ремонту даху і стелі.

"У цьому басейні займаються діти з усього району, тут проводяться районні спортивні змагання, але може статися так, що з початком навчального року він не запрацює. Прикро, бо саме з вересня в школах запроваджено обов'язкові уроки з плавання. Тому де будуть займатися діти з цілого району – не відомо", – зазначив районний депутат.

За словами Мар'яна Берездецького, депутати-свободівці звертатимуться до голів районної ради та державної адміністрації з клопотанням про збільшення видатків на утримання басейну.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Україна за 6 місяців ...
Наступна новина: Мітинг на підтримку жителів ...

КОМЕНТАРІ