У Львівській області у Трускавецькому відділенні Дрогобицької ОДПІ можна безкоштовно отримати 22 адміністративні послуги

У Львівській області у Трускавецькому відділенні Дрогобицької ОДПІ можна безкоштовно отримати 22 адміністративні послуги

12.07.13 14:51 0 883
Серед послуг, які пропонуються, – видача торгового патенту, свідоцтва платника єдиного податку, довідки про відсутність заборгованості з платежів до бюджету, реєстрація книги обліку доходів та витрат, реєстраторів розрахункових операцій тощо.

Для зручності платників кожна послуга має інформаційну картку. В ній зазначено інформацію про суб’єкта, що надає адмінпослугу, нормативно-правові акти, які це регламентують, умови отримання послуги, а також перелік документів, необхідних для отримання довідки чи свідоцтва та терміни їх видачі.

Ознайомитися з переліком та отримати необхідні адміністративні послуги можна в Центрі обслуговування платників податків Трускавецького відділення Дрогобицької ОДПІ Головного управління Міндоходів у Львівській області, що знаходиться за адресою: м.Трускавець, пл.Чорновола, 2, у робочі дні з 09.00 до 20.00 год. та у суботу з 09.00 до 16.00 год. Інформаційні картки для отримання адмінпослуг також розміщені на офіційному сайті Трускавецької міської ради у банері ”Трускавецьке відділення Дрогобицької ОДПІ” www.truskavets-city.gov.uа.

Про це повідомив медіа-центр Міндоходів у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Папа Римський посилив ...

КОМЕНТАРІ